Nacho’s in sushi style

Wij zouden kunnen leven op enkel sushi en nacho’s…bijna dan toch! Deze nacho’s in sushi style is dan natuurlijk gewoon perfect, ik heb veel bewondering voor de foodblogger die dit bedacht heeft!

Daarbij kwam nog dat ik nu eindelijk een goede reden had om bij mijn tripje naar de Toko die Kewpie mayo in mijn karretje te gooien. Het is een beetje vreemde fles in een zakje met een rood gekleurde baby erop. Thuis moest ik meteen even proeven….

Hij smaakt een beetje naar die Zaanse mayonaise, maar dan met nog meer smaak…in ieder geval super lekker, en heerlijk met de surimi!

Nacho's sushi style, by Cookingdom
Nacho’s sushi style

Ingrediënten:

200 gram surimi sticks, in kleine stukjes
4 eetlepels Kewpie mayonaise
2 lente-uitjes, fijngesneden
tortilla chips
50 gram Cheddar kaas, geraspt
1 avocado, in blokjes
Nori zeewier, in reepjes
hotsaus

Bereiding:

1. Verwarm de oven voor tot 200 garden Celsius. Leg op een bakplaat een laagje tortilla chips.
Meng in een kom de surimi met de mayo en ongeveer de helft van de lente-uitjes. Voeg naar smaak wat zout en peper toe.
2. Verdeel het surimi mengsel over de chips en strooi er de geraspte kaas overheen. Bak het geheel ongeveer 5 tot 7 minuten in de oven, totdat de kaas gesmolten is. Haal uit de oven en bedek met de avocado, de rest van de lente-ui en de zeewier reepjes. Besprenkel met wat hotsaus.

Nacho’s sushi style
(Gebaseerd op een recept van i am a foodblog)

Smakelijk eten!

Geef een reactie

Naast choco chip cookies verzamelt Cookingdom ook digitale cookies, vind je dit goed? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten