Strooigoed ijscoupe voor pakjesavond

Versier je ijs eens met schuddebuikjes, snoepjes uit de schatkistjes, mandarijntjes en natuurlijk een flinke klodder slagroom en dan noem je het een strooigoed ijscoupe! En wanneer je speculaas ijs gebruikt wordt het alleen nog maar meer 5 decemberachtig ­čÖé

Het is zo weer december en dan is iedereen alweer bezig met de kerst. Maar laten we de Sint en zijn Pieten niet vergeten en iedereen verwennen met een ijscoupe die zijn inspiratie haalt uit de snoepzak van Piet.

Een simpel dessert voor je sinterklaas etentje of pakjesavond.

Fijne pakjesavond!

Strooigoed ijscoupe By Cookingdom
Strooigoed ijscoupe

 

Geef een reactie

Naast choco chip cookies verzamelt Cookingdom ook digitale cookies, vind je dit goed? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten