Roggebrood met zalm en roomkaas

Roggebrood met zalm en roomkaas, by Cookingdom

Zalm en roomkaas is natuurlijk een klassieke combinatie, dus ik besloot roggebrood met zalm en roomkaas te maken en daar nog wat lekkers aan toe te voegen. Het is een simpel hapje maar toch best wel chique.

Het receptje is natuurlijk echt wel makkelijk, amper een recept te noemen maar ik vond het toch wel leuk om even te delen omdat bijna iedereen in deze drukke tijden op zoek is naar simpele maar toch lekkere dingen. Roggebrood met zalm en roomkaas is ook een lekkere snack bij de champagne met oud en nieuw. Naast de oliebollen natuurlijk ­čÖé

Roggebrood met zalm en roomkaas, by Cookingdom

Wat heb je nodig voor het roggebrood met zalm en roomkaas :

  • roggebrood
  • roomkaas
  • zalm
  • vis kuit
  • dille

Hoe maak je het roggebrood met zalm en roomkaas:

Steek met een vormpje of een glas rondjes uit de plakjes roggebrood. Smeer er een laagje roomkaas op. Leg daar een plakje zalm op en schep er een beetje viskuit op. Pluk blaadjes van de dille en strooi die over de zalm. Serveer op een mooi bord.

Smakelijk eten!

Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.

Summary
recipe image
Recipe Name
Roggebrood met zalm en roomkaas
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

Geef een reactie

Naast choco chip cookies verzamelt Cookingdom ook digitale cookies, vind je dit goed? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten