Pannenkoek speciaal met Thaise curry

Lang lang geleden gingen we op een mooie dag uit eten bij Het Pannekoeckershuys De zeer uitgebreide kaart vol met zoete en hartige pannenkoeken maakte het kiezen moeilijk. Na lang wikken en wegen ging ik voor een pannenkoek speciaal met een soort van Thaise curry erop. Toen mijn bord met daarop het eten kwam wist ik dat ik de juiste keuze gemaakt had. Sinds dat we daar geweest zijn vraagt mijn oudste zoon steeds of ik voor hem ook die pannenkoek wil maken…en eerlijk gezegd denk ik niet dat dat gaat lukken.

Pannenkoek speciaal

Ik heb gisteren toch een poging gedaan en pannenkoeken gebakken met daarop kip Siam, gemaakt met een pakketje van de Lidl. Het was best lekker maar niet wat ik me herinner. Dus ga toch nog op zoek naar een betere curry met cashewnoten voor op de pannenkoeken.

Geef een reactie