Overig

Juni 2019, klassiekers, uit eten en hitte

Juni 2019, ik had even een blogpauze nodig. Ik heb een aantal erg lekkere recepten op mijn blog staan maar maak zelden iets voor de tweede keer. Deze maand maakte ik veel oude vertrouwde recepten en deed ik wat minder met de fotografie en het uitschrijven van recepten.

Deze Caesar salade is een variatie op een recept dat al op mijn blog staat. De croutons zijn vervangen door geroosterde sneetjes stokbrood.

Ik heb nu nog wel een aantal recepten om uit te werken en bij te werken omdat ook de klassiekers wel eens een update of lichte verbetering kunnen gebruiken.

Zo is de sushi bowl hier erg populair maar maak ik de sushi rijst net iets simpeler klaar tegenwoordig. Ook hummus is altijd lekker om zelf te maken en ik maakte een variant met avocado, de klassieker vind ikzelf lekkerder 🙂

Ik maakte een heerlijke pasta a la putanesca van Deb’s bakery & kitchen. En alhoewel er echt al wel veel pasta gerechten op mijn blog staan is dit toch wel een van mijn favorieten!

We gingen uit eten bij een restaurant hier om de hoek. Het eten was echt erg lekker, de bediening wat minder maar dat mocht de pret niet drukken.

En wat was het heet vorige week, dat vroeg gewoon om de favoriete aardappelsalade en natuurlijk mijn coleslaw. Ik heb er niet eens foto’s van gemaakt. Gelukkig nog wel een foto van Sherlock die zijn hoofd cool houdt!

Nu is het alweer Juli, straks de diploma uitreiking van de jongste! En over 3 weken word ik 50 en heb ik heerlijk vakantie. We hebben nog geen plannen en eigenlijk vind ik dat best wel fijn. Ook denk ik dat er nog wel lekkere dingen gemaakt gaan worden. Hopelijk krijg ik dan ook weer zin in het maken van mooie foodfoto’s en het uitschrijven van recepten.

Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je een recept van mij gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!

Cookingdom

Share
Published by
Cookingdom

Recent Posts

Geroosterde bloemkool met de ultieme kaassaus

Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…

4 jaar ago

Makkelijk kaneelbrood met vanille glazuur

Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…

4 jaar ago

Goedgevulde Mexicaanse pastasalade met mais en limoen

Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…

4 jaar ago

Plakkerige abrikozen kip met broccoli

Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…

4 jaar ago

Pancake cereal of mini pannenkoekjes

Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…

4 jaar ago

Pittige kaassaus zelf maken

Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…

4 jaar ago