En toen maakte ik echt iets heel lekkers en geen idee hoe ik dat ga noemen. In het Engels heet een pressed sandwich maar om het nu een geplet broodje te noemen…Het is een ciabatta met Italiaanse vleeswaren en mozzarella. Maar eigenlijk is het veel meer dan dat omdat je alle smaken in elkaar laat overlopen door er iets zwaars op te leggen.
Dit wordt ook wel een picknick brood genoemd omdat je het makkelijk mee kan nemen, natuurlijk hoeft het niet per se geplet te worden maar ik vond het wel mooi om te zien hoe alles samengaat en de smaak was echt zo goed!
Zoals veel van mijn recepten is ook dit weer naar eigen smaak aan te passen 😉
Plakjes gegrilde courgette of zongedroogde tomaatjes lijken me ook erg lekker hierbij of dun gesneden chorizo voor een meer Spaanse versie.
De Albert Heijn heeft een uitgebreide selectie Italiaanse vleeswaren, keuze genoeg!
Ik zag dit receptje op Shutterbean en wilde het gelijk maken!
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…