Overig

Eetdagboek: wat @ten we week 34

Dit was de tweede week van onze vakantie, net terug uit Dublin en een hittegolf in het vooruitzicht. Ik had ontzettend veel inspiratie en weer zin om te koken, kijk mee in mijn eetdagboek van week 34!

Zondag:

We kwamen laat terug uit Dublin waar we heerlijk gegeten hebben de afgelopen dagen. Het was fijn om iedereen weer thuis te hebben en even bij te praten over de vakanties. Ook de katten waren absurd blij dat we weer thuis waren en tot nu toe blijft mijn oudje steeds in onze buurt.

Maandag:

Ik maakte een pasta salade met ham en meloen en die was simpel maar erg lekker! (Dit zijn trouwens nieuwe borden die ik mee bracht uit Dublin)

Dinsdag:

Sate van varkenshaas met noedels en Chinese kool salade, echt een zomers maaltje vind ik dit ook weer. De laatste tijd maak ik eigenlijk meestal sate met kip maar ik moet zeggen dat ik varkenshaas zeker zo lekker vind!


Woensdag:

Vandaag ging ik naar de toko om wat speciale ingrediënten in huis te halen voor de kruidenrijst die ik wilde maken. Daarbij maakte ik BLT springrolls, gewoon omdat ik daar zin in had!


Donderdag:

We waren uitgenodigd om te komen eten bij mijn broer en schoonzus. We gingen barbecuen, heerlijke hamburgers, kip en garnalen. Ook de pastasalade was erg lekker.

Vrijdag:

Voor vandaag had ik echt iets bijzonders willen bakken…maar 35 graden en dan ook nog de oven aan, zo gek ben ik zelfs niet 😛 Dus het werd friet…

Zaterdag:

Toch weer een salade vandaag, linzen, geitenkaas en wat restjes van de afgelopen week. En een broodje hamburger voor de kids. Die geitenkaas bolletjes had ik al een paar keer gezien in de winkel en vond dit wel een goed gerecht om ze uit te proberen, erg lekker!


Volgende week nog een weekje vrij en zoals het er nu naar uitziet gaan de temperaturen iets dalen, ik hoop dat ik de moed vind om de oven te gebruiken 😉

Cookingdom

Share
Published by
Cookingdom

Recent Posts

Geroosterde bloemkool met de ultieme kaassaus

Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…

4 jaar ago

Makkelijk kaneelbrood met vanille glazuur

Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…

4 jaar ago

Goedgevulde Mexicaanse pastasalade met mais en limoen

Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…

4 jaar ago

Plakkerige abrikozen kip met broccoli

Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…

4 jaar ago

Pancake cereal of mini pannenkoekjes

Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…

4 jaar ago

Pittige kaassaus zelf maken

Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…

4 jaar ago