Eetdagboek: wat @ten we week 34

Dit was de tweede week van onze vakantie, net terug uit Dublin en een hittegolf in het vooruitzicht. Ik had ontzettend veel inspiratie en weer zin om te koken, kijk mee in mijn eetdagboek van week 34!

Zondag:

We kwamen laat terug uit Dublin waar we heerlijk gegeten hebben de afgelopen dagen. Het was fijn om iedereen weer thuis te hebben en even bij te praten over de vakanties. Ook de katten waren absurd blij dat we weer thuis waren en tot nu toe blijft mijn oudje steeds in onze buurt.

Maandag:

Ik maakte een pasta salade met ham en meloen en die was simpel maar erg lekker! (Dit zijn trouwens nieuwe borden die ik mee bracht uit Dublin)
Eetdagboek week 34, by Cookingdom
Dinsdag:

Sate van varkenshaas met noedels en Chinese kool salade, echt een zomers maaltje vind ik dit ook weer. De laatste tijd maak ik eigenlijk meestal sate met kip maar ik moet zeggen dat ik varkenshaas zeker zo lekker vind!

Eetdagboek week 34
Woensdag:

Vandaag ging ik naar de toko om wat speciale ingrediënten in huis te halen voor de kruidenrijst die ik wilde maken. Daarbij maakte ik BLT springrolls, gewoon omdat ik daar zin in had!

Eetdagboek week 34
Donderdag:

We waren uitgenodigd om te komen eten bij mijn broer en schoonzus. We gingen barbecuen, heerlijke hamburgers, kip en garnalen. Ook de pastasalade was erg lekker.

Vrijdag:

Voor vandaag had ik echt iets bijzonders willen bakken…maar 35 graden en dan ook nog de oven aan, zo gek ben ik zelfs niet 😛 Dus het werd friet…

Zaterdag:

Toch weer een salade vandaag, linzen, geitenkaas en wat restjes van de afgelopen week. En een broodje hamburger voor de kids. Die geitenkaas bolletjes had ik al een paar keer gezien in de winkel en vond dit wel een goed gerecht om ze uit te proberen, erg lekker!

Eetdagboek week 34
Volgende week nog een weekje vrij en zoals het er nu naar uitziet gaan de temperaturen iets dalen, ik hoop dat ik de moed vind om de oven te gebruiken 😉

Geef een reactie