Categories: Overig

Eetdagboek: Wat @ten wij week 3 2018

Vol goede voornemens besloot ik dat het na een hele lange tijd wel weer eens tijd werd voor een eetdagboek. Ik had deze week een Allerhande familie box gekregen als AH ambassadeur om mee te doen met de kickstart 10-daagse van Albert Heijn. Dus hoefde niet veel na te denken over wat te eten.

Maandag:

Ik at tussen de middag al warm omdat ik ’s avonds moest gaan werken. Het was lekker pittige kip in een sla wrap. Het recept komt woensdag online!

Dinsdag:

Vandaag maakte ik het eerste gerecht uit de Allerhande box: kruidige kabeljauw met gebakken aardappeltjes en een salade van veldsla en boontjes, erg lekker!

Woensdag:

Vandaag moest ik de middag en avond werken en at ik een restje. Thuis aten ze macaroni.

Donderdag:

Ik maakte het tweede gerecht uit de Albert Heijn familie box. Mexicaanse rijstschotel met kip. Dit was toch wel het favoriete gerecht uit de Allerhande box

Vrijdag:

Vandaag aten we het derde gerecht, ik moest werken en had daarom de saus al eerder gemaakt! Zo makkelijk en snel klaar, spaghetti bolognese. Vooral de volkoren spaghetti viel goed in de smaak en vinden we veel lekkerder dan gewone pasta. Vanaf nu dus voortaan de volkoren versie!

Zaterdag:

Een collega was 25 jaar in dienst en we gingen gezellig een dagje naar de Efteling. En een feestelijk gebakje bij de koffie mocht natuurlijk niet ontbreken! ‘S avonds at ik alleen nog wat brood.

Zondag:

Ter compensatie vandaag een gezonde linzensoep. Dit recept komt ook nog online. Zeker 1x in de week maak ik soep en deze vond ik heel lekker, de kids hebben allemaal iets anders gegeten.

Dankzij de allerhande familie box was dit een erg makkelijke eetweek! De producten waren ook allemaal best lang houdbaar wat handig is omdat je kunt doorschuiven als het eens een dagje niet uitkomt. Ik vond het een uitkomst deze box vooral ook omdat ik gewoon een berg groenten binnenkreeg zonder dat ik er over na hoefde te denken 🙂

Hebben jullie wel eens een maaltijd box gebruikt, en zo ja wat vonden jullie ervan?

Cookingdom

Share
Published by
Cookingdom

Recent Posts

Geroosterde bloemkool met de ultieme kaassaus

Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…

4 jaar ago

Makkelijk kaneelbrood met vanille glazuur

Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…

4 jaar ago

Goedgevulde Mexicaanse pastasalade met mais en limoen

Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…

4 jaar ago

Plakkerige abrikozen kip met broccoli

Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…

4 jaar ago

Pancake cereal of mini pannenkoekjes

Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…

4 jaar ago

Pittige kaassaus zelf maken

Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…

4 jaar ago