Eetdagboek: Wat @ten wij week 3 2018

Vol goede voornemens besloot ik dat het na een hele lange tijd wel weer eens tijd werd voor een eetdagboek. Ik had deze week een Allerhande familie box gekregen als AH ambassadeur om mee te doen met de kickstart 10-daagse van Albert Heijn. Dus hoefde niet veel na te denken over wat te eten.

Maandag:

Ik at tussen de middag al warm omdat ik ’s avonds moest gaan werken. Het was lekker pittige kip in een sla wrap. Het recept komt woensdag online!

Eetdagboek

Dinsdag:

Vandaag maakte ik het eerste gerecht uit de Allerhande box: kruidige kabeljauw met gebakken aardappeltjes en een salade van veldsla en boontjes, erg lekker!

Eetdagboek

Woensdag:

Vandaag moest ik de middag en avond werken en at ik een restje. Thuis aten ze macaroni.

Donderdag:

Ik maakte het tweede gerecht uit de Albert Heijn familie box. Mexicaanse rijstschotel met kip. Dit was toch wel het favoriete gerecht uit de Allerhande box

Eetdagboek

Vrijdag:

Vandaag aten we het derde gerecht, ik moest werken en had daarom de saus al eerder gemaakt! Zo makkelijk en snel klaar, spaghetti bolognese. Vooral de volkoren spaghetti viel goed in de smaak en vinden we veel lekkerder dan gewone pasta. Vanaf nu dus voortaan de volkoren versie!

Eetdagboek

Zaterdag:

Een collega was 25 jaar in dienst en we gingen gezellig een dagje naar de Efteling. En een feestelijk gebakje bij de koffie mocht natuurlijk niet ontbreken! ‘S avonds at ik alleen nog wat brood.

Eetdagboek

Zondag:

Ter compensatie vandaag een gezonde linzensoep. Dit recept komt ook nog online. Zeker 1x in de week maak ik soep en deze vond ik heel lekker, de kids hebben allemaal iets anders gegeten.

eetdagboek

Dankzij de allerhande familie box was dit een erg makkelijke eetweek! De producten waren ook allemaal best lang houdbaar wat handig is omdat je kunt doorschuiven als het eens een dagje niet uitkomt. Ik vond het een uitkomst deze box vooral ook omdat ik gewoon een berg groenten binnenkreeg zonder dat ik er over na hoefde te denken 🙂

Hebben jullie wel eens een maaltijd box gebruikt, en zo ja wat vonden jullie ervan?

Geef een reactie