Een tijdje geleden kreeg ik een leuk telefoontje met de vraag of ik de komende tijd aan de slag wilde als ambassadeur van Santa Maria. Daar hoefde ik niet lang over na te denken want ik maakte al vaker lekkere gerechten met dit fijne merk. Iedere maand krijg ik nu een pakketje opgestuurd en het eerste pakket heeft als thema Vega. Ik besloot vega fajitas met champignons te maken en dit was echt erg lekker.
Dit merk is toch vooral bekend van hun Tex Mex ingrediënten zoals kruidenmixen, wraps en salsa’s. Maar ze zijn ook het grootste Scandinavische bedrijf dat gespecialiseerd is in kruiden. Ze hebben ook geweldige barbecue rubs en kruidenmixen voor grillgerechten. Komende tijd gaan jullie hier natuurlijk nog veel meer receptjes vinden met de producten van Santa Maria!
Eigenlijk is dit natuurlijk niet echt een fajita, we missen de zachte tortilla wrap maar de smaken en de paprika hebben we wel. Ook de kip die eigenlijk in een fajita hoort heb ik weggelaten en vervangen door champignons. Maar om dit allemaal goed te maken serveer ik dit heerlijke gerecht in een bowl en iedereen weet dat eten uit een bowl extra lekker is!
(4 personen)
Natuurlijk kun je van de avocado ook guacamole maken en dat erbij serveren.
En mocht je behoefte hebben aan een echte fajita dan rol je de groenten met of zonder rijst gewoon lekker in een wrap.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…