Overig

Eetdagboek: Wat @ten we week 18…

Dit was de eerste week van mei! Ik had lekker een weekje vakantie en zat vol plannen om iedere avond lekkere gerechten klaar te maken. Kijk mee in mijn eetdagboek van week 18!

Zondag:

We begonnen de week met een hele lekkere salade! Een caesar salade met kipgehakt balletjes. Dit recept komt zeker nog online en ook vast nog wel eens op tafel deze zomer.


Maandag:

We aten vandaag een hamburger met een spiegelei, simpel maar wel heel erg lekker.


Dinsdag:

Op speciaal verzoek, kip curry met ananas! Op Instagram kreeg ik de opmerking dat dit erg retro was en daar kon ik het alleen maar mee eens zijn. Dit is een favoriet gerecht van de kinderen, zelf heb ik veel liever mijn kip curry met mango 😉


Woensdag:

Gegrilde biefstuk spiesen met een salade en zout en peper friet uit de oven, gewoon omdat het vakantie is!


Donderdag:

Oké dit was toch wel enigszins gewaagd! Ja wij zijn dol op inktvisringen maar gestoofde inktvis met orzo is toch echt iets totaal anders dan wat we normaal eten…Maar de middelste had dit gezien op 24 kitchen en dacht dat dit wel lekker moest zijn. Het was ook lekker en eigenlijk een heel normaal gerecht, het deed een beetje denken aan risotto of paella. Recept komt nog online.


Vrijdag:

Vandaag deden we een dagje Den Haag, weer thuis aten we broodjes met salades. Ik had best al wel trek dus foto’s maken voor mijn eetdagboek schoot er een beetje bij in 🙂

Zaterdag:

Ik denk dat het logisch geweest zou zijn als we de barbecue aangestoken zouden hebben, maar dat deden we niet. We aten heel simpel aardappels, groenten en vlees, soms is dat wel eens nodig 😉


Ook volgende week zal de barbecue niet aangaan denk ik, 3 avonden werken vanaf 5 uur maakt het inplannen van maaltijden al lastig genoeg…Misschien is het volgend weekend wel weer mooi weer en dan gaan we zeker wat grillen!

Cookingdom

Share
Published by
Cookingdom

Recent Posts

Geroosterde bloemkool met de ultieme kaassaus

Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…

4 jaar ago

Makkelijk kaneelbrood met vanille glazuur

Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…

4 jaar ago

Goedgevulde Mexicaanse pastasalade met mais en limoen

Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…

4 jaar ago

Plakkerige abrikozen kip met broccoli

Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…

4 jaar ago

Pancake cereal of mini pannenkoekjes

Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…

4 jaar ago

Pittige kaassaus zelf maken

Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…

4 jaar ago