Eetdagboek: Wat @ten we week 18…

Dit was de eerste week van mei! Ik had lekker een weekje vakantie en zat vol plannen om iedere avond lekkere gerechten klaar te maken. Kijk mee in mijn eetdagboek van week 18!

Zondag:

We begonnen de week met een hele lekkere salade! Een caesar salade met kipgehakt balletjes. Dit recept komt zeker nog online en ook vast nog wel eens op tafel deze zomer.

Eetdagboek week18
Maandag:

We aten vandaag een hamburger met een spiegelei, simpel maar wel heel erg lekker.

Eetdagboek week18
Dinsdag:

Op speciaal verzoek, kip curry met ananas! Op Instagram kreeg ik de opmerking dat dit erg retro was en daar kon ik het alleen maar mee eens zijn. Dit is een favoriet gerecht van de kinderen, zelf heb ik veel liever mijn kip curry met mango 😉

Eetdagboek week18
Woensdag:

Gegrilde biefstuk spiesen met een salade en zout en peper friet uit de oven, gewoon omdat het vakantie is!

Eetdagboek week18
Donderdag:

Oké dit was toch wel enigszins gewaagd! Ja wij zijn dol op inktvisringen maar gestoofde inktvis met orzo is toch echt iets totaal anders dan wat we normaal eten…Maar de middelste had dit gezien op 24 kitchen en dacht dat dit wel lekker moest zijn. Het was ook lekker en eigenlijk een heel normaal gerecht, het deed een beetje denken aan risotto of paella. Recept komt nog online.

Eetdagboek week18
Vrijdag:

Vandaag deden we een dagje Den Haag, weer thuis aten we broodjes met salades. Ik had best al wel trek dus foto’s maken voor mijn eetdagboek schoot er een beetje bij in 🙂

Zaterdag:

Ik denk dat het logisch geweest zou zijn als we de barbecue aangestoken zouden hebben, maar dat deden we niet. We aten heel simpel aardappels, groenten en vlees, soms is dat wel eens nodig 😉

Eetdagboek week18
Ook volgende week zal de barbecue niet aangaan denk ik, 3 avonden werken vanaf 5 uur maakt het inplannen van maaltijden al lastig genoeg…Misschien is het volgend weekend wel weer mooi weer en dan gaan we zeker wat grillen!

Geef een reactie