Overig

Maart 2019, hotpot, foodpost en lunchen

Maart 2019, het begin van de lente maar mijn gevoel vond het gewoon nog winter. De tijd gaat ze snel en het lijkt alsof de seizoenen steeds meer in elkaar doorlopen. Lente in de winter en zomer in de herfst…

We gingen op een winderige zaterdag naar de oogstmarkt in Rotterdam en daarna lekker eten bij een bijzonder grappig restaurantje met heerlijke gerechtjes en vrolijk gekleurde drankjes.

Ook kochten we een Chinese hotpot en een halogeen plaatje en maakte we thuis voor de eerste keer onze eigen hotpot! Als het wat langer licht is wil ik graag nog een blog maken hierover en betere foto’s ook vooral. Het was super leuk en ontzettend lekker!

Halverwege maart kreeg ik wat leuke pakketjes binnen, een geweldige stevige en mooie rugzak van Gaston Luga die ondertussen al mee naar het werk is geweest en erg fijn is voor onderweg. Met de code cookingdom krijgen jullie 15% korting op een mooie tas naar keuze! Ik heb trouwens dit model.

Ook kreeg ik een paar repen lekkere chocolade waar ik heerlijke roze mini cheesecakes mee maakte. Een bijzondere smaak die red velvet van hands of my chocolate.

Eind van de maand werd het heerlijk weer! Ik ging gezellig lunchen in Breda met een vriendin en daarna lekker door de stad gelopen en geshopt.

De laatste dag van de maand vierde we mijn man zijn verjaardag, die op 1 april jarig is. We maakte een soort van high tea met zoete gebakjes, sandwiches en koffie of thee met een likeurtje.

Voor april heb ik nog niet echt veel plannen maar nog wel veel receptjes die uitgeschreven moeten worden. Natuurlijk is het ook nog Pasen en had wilde plannen maar heb nog maar weinig echte Paasreceptjes gemaakt.

Doen jullie aan Pasen of is het gewoon lekker een dagje extra vrij?

Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je iets van mijn blog gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!

Cookingdom

View Comments

  • Hoi! Pasen vieren wij niet, het is gewoon een vrije dag. Ik doe ook niets speciaals met eten. En aangezien ik al vanaf januari af en toe een zakje paaseitjes koop heb ik tegen de tijd dat het Pasen is daar ook wel voldoende van gesnoept!

Share
Published by
Cookingdom

Recent Posts

Geroosterde bloemkool met de ultieme kaassaus

Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…

4 jaar ago

Makkelijk kaneelbrood met vanille glazuur

Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…

4 jaar ago

Goedgevulde Mexicaanse pastasalade met mais en limoen

Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…

4 jaar ago

Plakkerige abrikozen kip met broccoli

Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…

4 jaar ago

Pancake cereal of mini pannenkoekjes

Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…

4 jaar ago

Pittige kaassaus zelf maken

Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…

4 jaar ago