Maart 2019, hotpot, foodpost en lunchen

Maart 2019

Maart 2019, het begin van de lente maar mijn gevoel vond het gewoon nog winter. De tijd gaat ze snel en het lijkt alsof de seizoenen steeds meer in elkaar doorlopen. Lente in de winter en zomer in de herfst…

We gingen op een winderige zaterdag naar de oogstmarkt in Rotterdam en daarna lekker eten bij een bijzonder grappig restaurantje met heerlijke gerechtjes en vrolijk gekleurde drankjes.

Maart 2019

Ook kochten we een Chinese hotpot en een halogeen plaatje en maakte we thuis voor de eerste keer onze eigen hotpot! Als het wat langer licht is wil ik graag nog een blog maken hierover en betere foto’s ook vooral. Het was super leuk en ontzettend lekker!

Maart 2019

Halverwege maart kreeg ik wat leuke pakketjes binnen, een geweldige stevige en mooie rugzak van Gaston Luga die ondertussen al mee naar het werk is geweest en erg fijn is voor onderweg. Met de code cookingdom krijgen jullie 15% korting op een mooie tas naar keuze! Ik heb trouwens dit model.

Maart 2019

Ook kreeg ik een paar repen lekkere chocolade waar ik heerlijke roze mini cheesecakes mee maakte. Een bijzondere smaak die red velvet van hands of my chocolate.

Mini cheesecake met chocolade

Eind van de maand werd het heerlijk weer! Ik ging gezellig lunchen in Breda met een vriendin en daarna lekker door de stad gelopen en geshopt.

Maart 2019

De laatste dag van de maand vierde we mijn man zijn verjaardag, die op 1 april jarig is. We maakte een soort van high tea met zoete gebakjes, sandwiches en koffie of thee met een likeurtje.

Maart 2019

Voor april heb ik nog niet echt veel plannen maar nog wel veel receptjes die uitgeschreven moeten worden. Natuurlijk is het ook nog Pasen en had wilde plannen maar heb nog maar weinig echte Paasreceptjes gemaakt.

Doen jullie aan Pasen of is het gewoon lekker een dagje extra vrij?

Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je iets van mijn blog gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!

2 thoughts on “Maart 2019, hotpot, foodpost en lunchen

  1. Hoi! Pasen vieren wij niet, het is gewoon een vrije dag. Ik doe ook niets speciaals met eten. En aangezien ik al vanaf januari af en toe een zakje paaseitjes koop heb ik tegen de tijd dat het Pasen is daar ook wel voldoende van gesnoept!

Geef een reactie