Categories: Overig

Eetdagboek: Wat @ten wij week 14 2017

Omdat de zomertijd is ingegaan is het weer licht rond etenstijd en zodoende vond ik het wel weer eens tijd voor een eetdagboek. Deze keer begin ik op een zaterdag omdat we uit eten gingen voor de verjaardag van mijn man.

Zaterdag:

We aten Japans in Rotterdam bij  Azura, het was heerlijk. Vooral de appel miso saus die gebruikt werd voor de lamskoteletjes was zo goed! En mijn dochter heeft weer nieuwe dingen uitgeprobeerd!


Zondag:

Het was prachtig weer en ’s middags was Feyenoord-Ajax en daar wilden ze snacks bij 🙂 Daarom aten we ’s avonds nog iets simpels en lichts! Een pita broodje met lekker veel groenten en gerookte kip!


Maandag:

We eten regelmatig iets uit een kom, zelfs al voor dat het een trend werd…Deze keer maakte ik een bowl met parelcouscous, kip en lekker veel groenten! Het receptje komt binnenkort online.


Dinsdag:

Curry met vis, rijst en boontjes. Een simpel maar erg lekker maaltje.


Woensdag:

Ik moest de middag en avond werken maar had gisteren al een simpele spaghettisaus gemaakt. Die aten ze thuis met pasta en ik at zelf boterhammen omdat er geen restjes meer in de vriezer zaten.

Donderdag:

Een receptje uit de allerhande, makreel met ketjap saus, rijst boontjes en komkommer. Ik vond het zelf wel heel lekker maar de rest eigenlijk niet zo…

Vrijdag:

Helemaal geen zin om te koken. Ik had ’s ochtends gewerkt en was echt zo moe…Maar ik schilde toch maar wat aardappels, kookte wat groenten en bakte een kiprollade. Het was wel lekker.

Dat was wel een fijne eetweek!  Het scheelt dat ik deze week bij hoge uitzondering maar 1 avond hoefde te werken zodat ik bijna elke dag tijd had om iets lekkere klaar te maken. Het heerlijke weer deze week was echt heel erg fijn.

De planning voor volgende week is nog niet helemaal rond maar in ieder geval wil ik mijn voorraad kast iets leger maken en mijn koelkast ver leeg…Verder heb ik een normale werkweek maar volgende week is het alweer Pasen…de tijd vliegt!

Cookingdom

Share
Published by
Cookingdom

Recent Posts

Geroosterde bloemkool met de ultieme kaassaus

Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…

4 jaar ago

Makkelijk kaneelbrood met vanille glazuur

Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…

4 jaar ago

Goedgevulde Mexicaanse pastasalade met mais en limoen

Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…

4 jaar ago

Plakkerige abrikozen kip met broccoli

Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…

4 jaar ago

Pancake cereal of mini pannenkoekjes

Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…

4 jaar ago

Pittige kaassaus zelf maken

Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…

4 jaar ago