Eetdagboek: Wat @ten wij week 14 2017

eetdagboek

Omdat de zomertijd is ingegaan is het weer licht rond etenstijd en zodoende vond ik het wel weer eens tijd voor een eetdagboek. Deze keer begin ik op een zaterdag omdat we uit eten gingen voor de verjaardag van mijn man.

Zaterdag:

We aten Japans in Rotterdam bij  Azura, het was heerlijk. Vooral de appel miso saus die gebruikt werd voor de lamskoteletjes was zo goed! En mijn dochter heeft weer nieuwe dingen uitgeprobeerd!

Eetdagboek
Zondag:

Het was prachtig weer en ’s middags was Feyenoord-Ajax en daar wilden ze snacks bij 🙂 Daarom aten we ’s avonds nog iets simpels en lichts! Een pita broodje met lekker veel groenten en gerookte kip!

Eetdagboek
Maandag:

We eten regelmatig iets uit een kom, zelfs al voor dat het een trend werd…Deze keer maakte ik een bowl met parelcouscous, kip en lekker veel groenten! Het receptje komt binnenkort online.

Eetdagboek
Dinsdag:

Curry met vis, rijst en boontjes. Een simpel maar erg lekker maaltje.

Eetdagboek
Woensdag:

Ik moest de middag en avond werken maar had gisteren al een simpele spaghettisaus gemaakt. Die aten ze thuis met pasta en ik at zelf boterhammen omdat er geen restjes meer in de vriezer zaten.

Donderdag:

Een receptje uit de allerhande, makreel met ketjap saus, rijst boontjes en komkommer. Ik vond het zelf wel heel lekker maar de rest eigenlijk niet zo…

Eetdagboek

Vrijdag:

Helemaal geen zin om te koken. Ik had ’s ochtends gewerkt en was echt zo moe…Maar ik schilde toch maar wat aardappels, kookte wat groenten en bakte een kiprollade. Het was wel lekker.

Eetdagboek

Dat was wel een fijne eetweek!  Het scheelt dat ik deze week bij hoge uitzondering maar 1 avond hoefde te werken zodat ik bijna elke dag tijd had om iets lekkere klaar te maken. Het heerlijke weer deze week was echt heel erg fijn.

De planning voor volgende week is nog niet helemaal rond maar in ieder geval wil ik mijn voorraad kast iets leger maken en mijn koelkast ver leeg…Verder heb ik een normale werkweek maar volgende week is het alweer Pasen…de tijd vliegt!

Geef een reactie