Categories: Overig

Februari 2018 by Cookingdom

Februari 2018, op de dagen dat het helder was begon je al echt te merken dat het langer licht bleef, wat een fijn gevoel!

Ik had een nieuwe oven dus er moest gebakken worden, vreemd dat je dan ineens niet meer weet wat terwijl je zoveel ideeën had…deze blondie was in ieder geval goed gelukt en erg lekker!

Ook ging ik met een vriendin gezellig uit eten en bezochten we daarna een kookdemonstratie van de kok van restaurant Loff in Breda bij Dille & Kamille. De gerechten waren veganistisch en erg smaakvol, zoals bijvoorbeeld deze salade met wortel en kikkererwten.

De middelste werd 17! Waar blijft de tijd…En dat betekende te gelijkertijd dat we onze Jack alweer een jaar hebben, nogmaals waar blijft de tijd!

Het gezonde eten was weer een beetje weggezakt na de kickstart 10-daagse van vorige maand. Oké ik lette nog wel op wat ik at maar merkte toch wel dat ik minder makkelijk aan mijn groenten kwam. Dus op een zondagmiddag wat voorbereidingen getroffen voor een paar dagen. Ik grilde groenten en maakte een pan soep!

Mijn zelfgemaakte fotoboek met recepten kwam binnen, wat ik daar van vond kun je hier teruglezen.

Een hele tijd geleden alweer won ik een vakantie bon met Princess vis. En deze maand gingen we een weekend naar Groningen.

We aten heerlijke steamed buns met pittige kip in Leeuwarden op een terrasje in de zon.

Bij de theefabriek dronken we thee, natuurlijk en we aten er iets lekkers bij.

We hebben echt genoten van dit heerlijke weekend!

Van de Albert Heijn kreeg ik een pakket vol verse groenten en soep binnen om een kleurrijke stamppot mee te maken.

In mijn keuken februari 2018:
  • Een Delicious pakket met jam en chocolade <3
  • Een mooie strakke Hue lamp, nog 1 nieuw deurtje en dan is de keuken helemaal af!

Volgende maand begint alweer goed met een dagje Rotterdam en Markthal. Verder probeer ik nog wat Paas recepten te maken en gaan we aan de slag met Santa Maria producten.

Hebben jullie al de lente in je bol?

Cookingdom

View Comments

  • zag er heel fijn uit die maand februari
    dat boek met al je recepten in vind ik echt de max!

    • Dank je, was ook echt een fijne maand! En ben best wel blij met mijn boek :-)

Share
Published by
Cookingdom

Recent Posts

Geroosterde bloemkool met de ultieme kaassaus

Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…

4 jaar ago

Makkelijk kaneelbrood met vanille glazuur

Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…

4 jaar ago

Goedgevulde Mexicaanse pastasalade met mais en limoen

Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…

4 jaar ago

Plakkerige abrikozen kip met broccoli

Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…

4 jaar ago

Pancake cereal of mini pannenkoekjes

Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…

4 jaar ago

Pittige kaassaus zelf maken

Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…

4 jaar ago