We testen een Fotofabriek fotoboek

We testen een Fotofabriek fotoboek

Dit is een serie op Cookingdom, waarin we samen nieuwe dingen uittesten. We geven onze eerlijke mening over de producten en deze keer mochten we een fotoboek maken. We testen een Fotofabriek fotoboek.

Een fotoboek op een foodblog zeg je? Ja natuurlijk, want hoe leuk is het om een receptenboek te maken met je eigen foto’s en recepten! Mijn recepten staan hier allemaal op Cookingdom maar iets tastbaars is toch altijd wel heel speciaal.

We testen een Fotofabriek fotoboek

Hoe werkt het

Je kunt online het fotoboek maken of je download de fotofabriek software op je computer en kunt daarin rustig werken wanneer je tijd of zin hebt. Ik moest er even inkomen want er zijn zoveel mogelijkheden met dit programma maar als je het eenmaal doorhebt werkt het prettig.

Nadat je je foto project besteld hebt krijg je steeds een mail in welke fase van het proces je boek zit, erg leuk. Mijn fotoboek was al binnen 5 dagen binnen en daar zat nog een weekend tussen.

We testen een Fotofabriek fotoboek

Het resultaat

Het boek kwam met de post, netjes ingepakt. En zoals ik al gehoopt had is het erg heel leuk om je foto’s in handen te hebben. Een beetje net als vroeger, dat je zelf je foto albums maakte en daar je foto’s inplakte. De kwaliteit van de foto’s is ook op groot formaat goed en ik was best een beetje trots op de mooie gerechten die ik gekookt had.

We testen een Fotofabriek fotoboek

Ik heb een fotoboek met een harde kaft in A4 formaat. Je kunt ook allerlei andere producten bestellen zoals wanddecoraties op verschillende ondergronden, een agenda of kaarten. Mocht je zelf nog een fotoboek willen maken er is tot eind deze maand nog een leuke actie!

Dit fotoboek mocht ik maken van de Fotofabriek en heb ik gekregen om een review over te schrijven. Natuurlijk geef ik mijn eerlijke mening over dit product.

Geef een reactie