Categories: Overig

Eetdagboek: Wat @ten wij week 18 2017

En toen was het alweer mei en bedacht ik me dat ik deze week best wel een eetdagboek bij kon houden. Ik had best een aardige planning gemaakt en omdat 5 mei bij de bloedbank wel een feestdag is was ik ook nog een dagje extra vrij.

Maandag:

Maandagavond moest ik werken maar voor dat ik ging maakte ik een Griekse salade, we bedachten later dat een gegrild kippetje erbij wel lekker geweest zou zijn…


Dinsdag:

Vandaag dus maar die gegrilde kip gemaakt, alles op een bakplaat kruiden en olie erover en geen omkijken meer naar!


Woensdag:

Vandaag gewerkt, thuis aten ze pizza en ik had boterhammen want ik had echt helemaal niks meer in de vriezer….

Donderdag:

Vandaag wilde ik het tweede gerecht maken voor de Santa Maria en Francesca kookt uitdaging. Ik maakte een goed gevulde salade met crispy chicken.


Vrijdag:

Tja wat zal ik zeggen, ik had echt iets anders in de planning maar we waren later thuis dan gepland dus trokken we de airfryer uit de kast en maakte ik frietjes en snacks.

Zaterdag:

De laatste voetbalwedstrijd van dit seizoen, ik besloot iets simpels te maken: Indiase saucijzen broodjes, ze waren erg lekker en het recept komt binnenkort nog online.


Zondag:

Toch nog het stoofvlees gemaakt dat vrijdag de bedoeling was…Stoofvlees kan altijd toch? We eten er aardappels en boontjes bij.

Volgende week gaat iedereen weer naar school en moet ik extra werken, de planning is al wel gemaakt, we houden het simpel om weer een beetje in het ritme te komen. Ook beginnen de eindexamens van de middelste en die wilde graag maissoep dus die moet ook gemaakt.

Fijne zondag nog!

 

Cookingdom

Share
Published by
Cookingdom

Recent Posts

Geroosterde bloemkool met de ultieme kaassaus

Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…

4 jaar ago

Makkelijk kaneelbrood met vanille glazuur

Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…

4 jaar ago

Goedgevulde Mexicaanse pastasalade met mais en limoen

Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…

4 jaar ago

Plakkerige abrikozen kip met broccoli

Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…

4 jaar ago

Pancake cereal of mini pannenkoekjes

Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…

4 jaar ago

Pittige kaassaus zelf maken

Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…

4 jaar ago