Eetdagboek: Wat @ten wij week 18 2017

Eetdagboek week 18

En toen was het alweer mei en bedacht ik me dat ik deze week best wel een eetdagboek bij kon houden. Ik had best een aardige planning gemaakt en omdat 5 mei bij de bloedbank wel een feestdag is was ik ook nog een dagje extra vrij.

Maandag:

Maandagavond moest ik werken maar voor dat ik ging maakte ik een Griekse salade, we bedachten later dat een gegrild kippetje erbij wel lekker geweest zou zijn…

Eetdagboek week 18
Dinsdag:

Vandaag dus maar die gegrilde kip gemaakt, alles op een bakplaat kruiden en olie erover en geen omkijken meer naar!

Eetdagboek week 18
Woensdag:

Vandaag gewerkt, thuis aten ze pizza en ik had boterhammen want ik had echt helemaal niks meer in de vriezer….

Donderdag:

Vandaag wilde ik het tweede gerecht maken voor de Santa Maria en Francesca kookt uitdaging. Ik maakte een goed gevulde salade met crispy chicken.

Eetdagboek week 18
Vrijdag:

Tja wat zal ik zeggen, ik had echt iets anders in de planning maar we waren later thuis dan gepland dus trokken we de airfryer uit de kast en maakte ik frietjes en snacks.

Zaterdag:

De laatste voetbalwedstrijd van dit seizoen, ik besloot iets simpels te maken: Indiase saucijzen broodjes, ze waren erg lekker en het recept komt binnenkort nog online.

Eetdagboek week 18
Zondag:

Toch nog het stoofvlees gemaakt dat vrijdag de bedoeling was…Stoofvlees kan altijd toch? We eten er aardappels en boontjes bij.

Volgende week gaat iedereen weer naar school en moet ik extra werken, de planning is al wel gemaakt, we houden het simpel om weer een beetje in het ritme te komen. Ook beginnen de eindexamens van de middelste en die wilde graag maissoep dus die moet ook gemaakt.

Fijne zondag nog!

 

Geef een reactie