Augustus 2016 by Cookingdom

In augustus 2016 deed ik een ontdekking, het was een kaasje! Geen gewoon kaasje hoor maar burrata. Ik gebruikte het op een toastje met wat pittige waterkers en zoete kersen. En binnenkort heb ik nog een receptje voor een tosti met burrata!

Augustus 2016

Ook maakte ik kaasbroodjes, gewoon met kant en klaar deeg uit een blikje en daar stopte ik Cheddar kaas en een beetje mosterdpoeder in.

Augustus 2016

Natuurlijk was er in augustus niet alleen maar kaas, het was ook de maand dat we op vakantie gingen. Een stedentrip naar Dublin. We hebben heel veel gezien, gedaan en natuurlijk ook gegeten.

De lekkerste koffie dronken we bij Fallon and Byrne! Het Guinness museum is ook zeker een bezoekje waard.

Augustus 2016
Fallon and Byrne

Dublin is een erg prettige stad om te zijn, goede sfeer en genoeg winkels en restaurantjes. Het openbaar vervoer is overzichtelijk en als je wilt kun je zelfs naar de zee.

Augustus 2016
Howth, Dublin

En met mijn Boursin zonnetje (tarte soleil) won ik een prijs, ik mag begin september naar een vrijdagmiddagborrel samen met de andere prijswinnaars en de bloggers in de Westergasfabriek!

In mijn keuken in augustus 2016:

  • Mooie nieuwe borden die ik in Ierland kocht.
  • Citrusvruchten marmelade
  • Chili piccalilly

Nu op naar september, eerst nog een paar daagjes genieten van mijn vakantie en dan met frisse tegenzin weer aan de slag 😉 Natuurlijk hoop ik wel nog op en mooie nazomer en een overdaad aan Hollands fruit.

Geef een reactie