Over Cookingdom

Cookingdom is ontstaan toen de kinderen ouder werden. Ik hield toch meer tijd over en ze gingen hun eigen smaak ontwikkelen wat eten betreft.

Over Cooingdom

Toen de kinderen klein waren lustte ze nog weinig. Met potjes eten hoefde ik al bij geen van drieën aan te komen…

Later op de lagere school aten ze ook nooit veel bijzonders, boterhammen, rijst met sate en boontjes en macaroni met Smac waren favoriet. Gelukkig veranderde dat op een bepaald moment en nu hebben de drie pubers ieder een eigen stijl!

  • De oudste is dol op groenten en dan het liefst knapperig. Salade en kip staan ook hoog op zijn lijstje.
  • De middelste vraagt regelmatig om bijzondere gerechten met ingrediënten zoals inktvis of iets wat hij op tv gezien heeft.
  • De jongste is toch wel een zoetekauw en vind het erg leuk om zoete gerechten uit te kiezen en stuurt me soms linkjes naar filmpjes vol Oreo en chocolade.

Mijn man lust alles en vind eigenlijk ook bijna alles wat ik maak lekker. Hij pest me regelmatig met het feit dat ik wel altijd overal een foto van wil maken voordat er gegeten mag worden.

Natuurlijk wil ik mijn katten niet vergeten. Twee lieve en gezellige Maine coons waarvan er 1 regelmatig in de keuken te vinden is. En onze hond Jack die zelfs een eigen plekje heeft in de keuken en daar graag wacht op een stukje kaas.

En zo is Cookingdom dus ontstaan!  We zijn allemaal enigszins verzot op of verslaafd aan het internet dus een blog leek me de juiste plek om de recepten die we maken en eten op te slaan.

We maken zo herinneringen met salades, burgers, kip en garnalen en proeven van koekjes en cake. En als we iets nog eens willen maken hebben we de recepten zo terug gevonden hier op Cookingdom!

Contact: Mail me!