Rozemarijn spiesjes

Rozemarijn spiesjes

Laatst hadden we een feestje en eigenlijk wilde ik een flinke pan soep maken, maar het weer verraste ons, het beloofde die dag 30 graden te worden! Dus in plaats van soep maakte ik een pasta salade, deze rozemarijn spiesjes en een frisse mojito.

De kruidige spiesjes vielen goed in de smaak en ik vond ze er zelf ook erg leuk uitzien. Ze zijn simpel om te maken en ook niet onbelangrijk, van te voren al klaar te maken!

Rozemarijn spiesjes

Wat heb je nodig voor de rozemarijn spiesjes:

  • takjes rozemarijn
  • plakjes salami
  • cherry tomaatjes
  • gemarineerde artisjokken harten
  • mozzarella bolletjes
  • balsamico azijn

Hoe maak je de rozemarijn spiesjes:

  1. Strip de onderste blaadjes van de rozemarijn takjes tot ongeveer 2-3 cm van de top en was de takjes goed.
  2. Vouw de plakjes salami in vieren en rijg alle ingredienten aan het rozemarijn takje. Besprenkel met wat druppeltjes balsamico azijn.

De rozemarijnnaaldjes zijn heel lekker om te gebruiken in je vuurschaal of op de barbecue, dat ruikt echt heerlijk.
De andere hapjes zijn gevulde mini paprika’s met tomaten roomkaas. Gewoon wat roomkaas mengen met zongedroogde tomaatjes.

Smakelijk eten!

Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!

Geef een reactie