We testen De Blije Boterham boterhampasta

De Blije Boterham

Dit is een serie op Cookingdom, waarin we samen nieuwe dingen uittesten. We geven onze eerlijke mening over de producten en deze keer kregen we ze toegestuurd. We testen 3 verschillende smaken boterhampasta van De Blije boterham.

En werden onze boterhammen er nu echt blij van? Ik werd in ieder geval wel blij van de vrolijke potjes 🙂

Als eerste proefden we de kokos pasta, er zit een goeie kokossmaak aan maar omdat deze pasta erg zoet is doet het toch een beetje aan witte chocolade denken.

De Blije Boterham

En daarna proefden we de muisjes pasta. Natuurlijk deden we deze op een beschuit. En dat was een beetje vreemd maar ontzettend lekker! Deze pasta smaakte echt naar muisjes alleen mis je het knapperige als je er in bijt. Maar na een paar hapjes waardeer je deze pasta pas echt, geen muisjes die overal heen springen 🙂 Deze pasta is zeker een blijvertje.

De Blije Boterham

De caramel stroopwafel pasta….stroopwafels zijn onze favoriete koeken en deze stroopwafel pasta smaakt heerlijk naar karamel en een klein beetje koek. Er zitten kleine stukjes koek in maar die vallen niet echt op. Deze pasta kun je makkelijk als karamelsaus gebruiken en heeft een lekkere kruidige smaak.

De Blije Boterham

Conclusie:

Alle 3 de boterhampasta’s zijn erg lekker! De favoriet is toch wel de muisjespasta, deze smaakt echt naar muisjes en is heel praktisch.

Maar ook de kokos en caramel stroopwafel smaken echt lekker en je proeft goed de kokos en karamel. Dus ja mijn boterham en ook mijn beschuitje worden erg blij van de boterhampasta’s 🙂

Hebben jullie ze al uitgeprobeerd en wat zo ja wat vonden jullie ervan?

De Blije Boterham boterhampasta kreeg ik via Kroon op het werk om een review over te schrijven. Natuurlijk geef ik mijn eerlijke mening over deze producten.

Geef een reactie