We testen het broodje hotdog van de Ikea, fastfood voor thuis

We testen het broodjes hotdog van de Ikea

Dit is een serie op Cookingdom, waarin we samen nieuwe dingen uittesten. We geven onze eerlijke mening over de producten. Deze keer testen we het broodje hotdog van de Ikea.

Wie kent ze niet de hotdogs van de Ikea. Je koopt ze vlak voordat je de winkel uitloopt en ze kosten nog geen Euro per stuk. Ik vind ze altijd goed te eten zeker met een lik van de hotdogsaus die je er zelf nog op kunt doen.

Ikea’s broodje hotdog voor thuis

Je hebt nu ook een versie voor thuis, een zakje met 8 broodjes en een zakje met 8 hotdogs worden apart verkocht in de Zweedse food market van Ikea. Deze producten vind je in de vriezer. Natuurlijk moest ook de speciale hotdog saus mee naar thuis.

De broodjes hoef je alleen maar te ontdooien thuis en ze zijn zelfs al ingesneden zodat de hotdog er zo tussen kan. Het knakworstje moet even opgewarmd worden in een pannetje met heet water. Ik liet een paar van de worstjes daarna in het warme water liggen voor diegene die later kwamen lunchen maar deze worstjes waren gebarsten. Gewoon vlak van te voren even opwarmen werkt het beste.

We testen het broodjes hotdog van de Ikea

Hotdog saus

De saus is heerlijk, net als bij de Ikea eigenlijk. Een klein beetje zurig, een tikkie mosterd en gewoon perfect bij de hotdogs. Wel met een beetje tomatenketchup natuurlijk. Enne augurk is ook altijd erg lekker op een broodje hotdog.

Conclusie

Ben je dol op de simpele broodjes hotdog van de Ikea dan is dit zeker leuk en lekker om thuis een keer te eten als snelle lunch. Het verbaasde me hoe goed de broodjes waren na het ontdooien, zacht en niet kruimelig. Zelf had ik een beetje het kinderfeestjes idee, echt een super simpele en leuke manier om een stapel hotdogs te serveren. Bijna jammer dat die 3 van mij ondertussen iets te groot zijn voor een kinderfeestje 🙂

Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit geprobeerd hebt. Zou ik erg leuk vinden!

Geef een reactie