Januari 2016 By Cookingdom

Januari voelt altijd als een nieuwe start…januari 2016 was dat ook wel een beetje, ik probeer weer wat gezonder te eten en ook kreeg ik aangepaste schoenen (hoe charmant :P) in de hoop dat ik minder last ga krijgen van mijn rug door een verkeerde houding die ik nog heb na het breken van mijn voet vorig jaar zomer…

In januari vind je ook altijd overal lijstjes over de dingen die het in 2016 gaan maken, ik vond juist dit lijstje waarin de dingen staan waar we klaar mee zijn in 2016 erg leuk!

Ook iets leuks dat ik tegenkwam: een kurkuma latte, ben benieuwd of dat lekker is! Maakte al wel een smoothie met kurkuma!

Mango passievrucht smoothie
Ik ontdekte de Buddha bowl! Een mooie naam voor een schaal vol groenten op een bodem van bruine rijst, quinoa of granen.
Je kunt peulvruchten, zaden en noten, kruiden en een dressing toevoegen om het compleet te maken.

Mijn eerste simpele poging…met een spiegelei

Buddha bowl mijn januari 2016 by Cookingdom

Ook had ik een nieuw bakboek waar ik al gelijk een receptje uit probeerde, deze amandeltuiles komen nog online!

amandeltuiles mijn januari 2016 by Cookingdom
En nu januari 2016 alweer bijna voorbij is februari onderweg!

Mijn middelste wordt in februari al 15, dit jaar zou hij graag een cheesecake willen op zijn verjaardag! Zou dat net zo’n succes worden als de feesttaart van vorig jaar?

Het is Valentijnsdag deze maand! Ik heb plannen voor een roze champagne pudding en red velvet crinckle cookies, eerst nog zien of het allemaal gaat lukken…

Dan is het ook nog carnaval, ik weet niet echt of daar eetgewoonten bij horen, behalve dan stamppot om een bodem te leggen voor al het bier!
En internationale pannenkoeken dag op de dinsdag van carnaval, ik weet nog niet of ik bananenpannenkoekjes ga bakken of American pancakes…

Ik hoop in ieder geval al op een mooie februari!

Geef een reactie