Eetdagboek: Wat @ten we week 7…

Het is nog echt winter deze week, het zonnetje scheen zo af en toe wel maar het voelde toch koud aan! En alhoewel ik overal al mensen tegenkom die verlangen naar lente en bijbehorende gerechten geniet ik deze week nog van heerlijk winterse maaltijden! Kijk mee in mijn eetdagboek van week 7 alweer.

Zondag:

Gisteren maakte ik een flinke pan chili con carne voor een verjaardag bij mijn moeder vandaag, thuis aten we verder niet veel bijzonders meer…

Eetdagboek week7
Maandag:

En gisteren kookte ik dan weer voor vandaag omdat ik zowel de ochtend en de avond moest werken, een preischotel naar mijn moeders recept en zo simpel…Ik denk dat dit recept ook nog wel op Cookingdom terecht gaat komen.

Eetdagboek week 7, by Cookingdom

Dinsdag:

Thuis aten ze nacho’s en een restje van de chili, ik had een kommetje soep en een broodje op mijn werk, was helemaal niet erg want het was een heerlijk pompoensoepje.

Woensdag:

Ik maakte het meest populaire gerecht van mijn blog en update eindelijk de foto’s! Bloemkoolrijst met groente curry! Ik blijf het geweldig vinden hoe je van een simpele bloemkool bijna echte rijst kunt maken!

Eetdagboek week7
Donderdag:

En ik zette ’s ochtends al het stoofvlees op voor vandaag! Deze keer maakte ik het stoofvlees met rode wijn, ik had nog een restje over van de verjaardag vorige week…En erbij maakte ik zoete aardappelpuree, gekookte krieltjes en heerlijke flower sprouts.  Vindt dat echt een geweldige nieuwe groente die flower sprouts!

Eetdagboek week7
Vrijdag:

Een bieten tarte tatin, op de markt verkopen ze verse bietjes en die vind ik zo mooi dat ik die steeds wil kopen…Het was een heerlijk gerecht en dit komt zeker nog op de blog!

Eetdagboek week7

Zaterdag:

Brood met soep, maar niet zomaar soep…het was een prei en aardappelsoep. De prei liet ik eerst karameliseren, eigenlijk net zo als wanneer ik uiensoep maak. Daarna zette ik er niet de staafmixer in waardoor je bite hield in deze soep.

Eetdagboek week7

Dat was alweer een hele week het avondeten in  mijn eetdagboek, als het goed is heb ik volgende week voldoende tijd om te koken…alleen heb ik op het moment zo weinig inspiratie. Nog geen idee dus wat er allemaal op tafel gaat komen in de laatste week van februari.

Geef een reactie