Dadel smoothie met kaneel!

Deze dadel smoothie smaakt naar karamel, wat wil een mens nog meer?!

Ik maakte deze dadel smoothie omdat ik dadels echt zo lekker vind! Meestal eet ik ze zo uit de hand. Als ik het wat meer speciaal wil doe ik er wat roomkaas in en ze zijn ook heel erg lekker gewikkeld in rauwe ham.

En ken je de dadel taart van Bagels en Beans? Die is echt zo belachelijk lekker, binnenkort moet ik die zelf nog maar eens maken want die is eigenlijk ook erg simpel. Mocht dat er nog eens van komen dan deel ik het recept natuurlijk hier.

Maar nu maakte ik dus die dadel smoothie met kaneel, wat was dat lekker zeg! Vergeet vooral ook dat snufje zout niet, geeft net nog wat meer diepte aan deze verdere simpele smoothie.

Dadel smoothie, By Cookingdom
Dadel smoothie

Ingrediënten:

1 rijpe banaan, in plakjes
250 ml ongezoete amandelmelk
4 verse dadels, ontpit in stukjes
1/4 theelepel kaneel
snuf zout

Bereiding:

Alles in de blender en mixen maar, je zou ook eerst de banaan in kunnen vriezen dan is de smoothie lekker koud. Strooi er naar smaak nog wat extra kaneel over.

Als je geen verse of Medjool dadels gebruikt is het wel een idee om de dadels even te laten weken in de amandelmelk.

Dadel smoothie
(Gebaseerd op een recept van Dishing up the Dirt)

Smakelijk eten!

Summary
recipe image
Recipe Name
Dadel smoothie
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 9 Review(s)

Geef een reactie