Juni 2016 By Cookingdom

Juni 2016, wat een hoop regen viel er deze maand en wat groeiden mijn plantjes goed.

Eindelijk kon ik gevulde en gefrituurde courgette bloemen maken, die waren toch lekker!

Juni 2016 By Cookingdom

Ook maakte ik weer aardbeienjam zonder chocola , kleine potjes deze keer om weg te geven. Ik voegde wel balsamico azijn (2 eetlepels) en peper (1 theelepel) toe, het werd een lekker frisse jam.

Juni 2016 By Cookingdom
En ik kreeg een pakket van Zonnatura om als bloginsider voor uit Pauline’s keuken lekkere dingen te maken met de nieuwe roasties. Een ontbijtje en een lekker tussendoortje…Dit verwenontbijtje van rijstepap met gekarameliseerde banaan en appel en kaneel roasties was mijn eerste gerechtje.

Juni 2016 By Cookingdom

In mijn keuken in juni 2016:

  • Nieuwe espresso koffie kopjes, klinkt niet als iets heel bijzonders maar deze zijn echt heel fijn om uit te drinken 🙂
  • Een Magimix! Helemaal per ongeluk maar de aanbieding was te mooi om voorbij te laten gaan! Gekocht bij de Intratuin 🙂 Dit apparaat stond al lang op ons verlanglijstje en ik moet zeggen dat de Magimix echt geweldig werkt.

In juli ben ik van plan veel te gaan bakken en leuke dingen uit te proberen met mijn nieuwe keukenmachine. We hebben in deze maand ook altijd de familie feestweek met 5 verjaardagen in 1 week…Waaronder die van mezelf, mijn oudste zoon die 18 wordt en allebei de oma’s die 70 worden!

Een drukke maand dus en nu maar hopen op wat zon ?

Geef een reactie