Februari 2017 by Cookingdom

Chinese tomatensoep, by Cookingdom

Februari 2017 begon wat moeizaam, ik was niet fit. Maar we hebben ook een hele belangrijke beslissing genomen, er komt een pup!

Meet Jack! We vonden hem via Facebook! Ik vond het echt ontzettend spannend maar het was liefde op het eerste gezicht.

februari 2017

Het puppy komt uit Schiedam dus we besloten om te gaan lunchen bij The Fenix food factory in Rotterdam en dat was me toch lekker! Erg mooi stukje Rotterdam daar!

februari 2017

We vierden de middelste zijn 16de verjaardag op dezelfde dag dat we het puppy ophaalde dus ik maakte geen taart, slechts een lekker soepje. Nu moet ik nog wel een cheesecake maken voor hem!

februari 2017
Ook kreeg ik Cookiebars van Broderick’s en daar was een leuke winactie aan verbonden, de winnaars zijn ondertussen bekend. En binnenkort volgt er nog een leuke actie!

februari 2017

Eind van de maand was het hier in het zuiden ook nog carnaval. Zelf vier ik dat niet echt maar we hadden wel een paar logeetjes uit het hoge noorden die met mijn dochter naar de optocht gingen kijken.

IN MIJN KEUKEN JANUARI 2017:
  • Een bakje voor het voer en het drinken van onze Jack
  • Jack, nu nog wat druk maar ik verwacht straks een gezellig beest bij me op zijn matje in de keuken te hebben 🙂

Met die pup in huis merkte ik wel dat ik veel minder tijd heb om andere dingen te doen. Hij mag niet achter mijn katten aan dus moet hem steeds in de gaten houden als hij niet in zijn bench zit. Ik hoop echt dat we volgende maand allemaal wat meer gewend zijn en ik weer wat meer dingen uit kan gaan proberen en weer eens iets lekkers kan bakken.

Pasen laat ook niet heel lang meer op zich wachten en ook daar wil ik graag wat lekkere gerechtjes voor maken. Al met al heb ik plannen genoeg, nu de uitvoering nog 😉

Hebben jullie ook al zo’n zin in het voorjaar?

Geef een reactie