Maart 2017 by Cookingdom

Hummus zelf maken

Februari ging geruisloos over in maart 2017. Het was soms al echt een beetje lente. Tussen de regenbuien door dan toch.

Maart 2017

Nog steeds had ik niet echt de gelegenheid nog de fut om veel te bakken, maar een brownie is nog wel gelukt!

Maart 2017

Ook vernieuwde ik eindelijk de foto van mijn allereerste post op mijn blog, hoe maak je zelf hummus. En geloof me, dit was echt hard nodig 😉

Maart 2017

We gingen naar het theater en van te voren een hapje eten. De info op de website beloofde dat we een 3 gangen menu konden eten en dan op tijd voor de show zouden zijn. Het menu op de website zag er ook veelbelovend uit…

Maar het ging niet soepel. Het menu wat we op de website gezien hadden was vernieuwd, zeg maar versimpeld!
Broodje hamburger, kipsaté, salade…niks mis mee hoor maar niet waar we voor kwamen. We moesten een uur wachten op ons hoofdgerecht! We konden geen toetje meer krijgen omdat we dan te laat zouden komen en de bediening had geen andere verklaring dan dat het druk was.

Op het moment dat wij binnenkwamen waren er nog 2 andere tafels bezet en het was enkel druk met mensen die wat kwamen drinken voor de show. Echt geen aanrader dit restaurant in de kring in Roosendaal!

De show van Phillipe Geubels was dan weer wel best leuk en we kregen zelfs nog een flesje bier mee.

Maart 2017

In mijn keuken in maart 2017:
  • Niet echt in mijn keuken maar wel voor de keuken, een nieuwe kast in de serre waardoor alle losse kastjes nu een mooie grote kast geworden zijn!
  • Damrak gin deze maand, mijn nieuwe favoriete gin.

maart 2017

Ben benieuwd wat april gaat brengen, aan inspiratie ontbreekt het me echt niet maar heb wel het gevoel dat ik met mijn puppy nog steeds weinig tijd over hou voor andere dingen.

Met Pasen wil ik eigenlijk weer gourmetten en lekkere dingen maken met eieren. Wat zijn jullie lente plannen?

2 thoughts on “Maart 2017 by Cookingdom

  1. Wat is het toch een knappe doggy!! Snap dat je daar je handen aan vol hebt! Lekker van genieten! En leuke kast! Een vriendin van mij heeft ook zo’n kast maar met andere deuren. Altijd fijn om extra ruimte te hebben voor al je keukenspullen! 😀
    Alvast fijne Pasen! Wij doen niets speciaals dit jaar.

Geef een reactie