Mei 2017 by Cookingdom

Mei 2017

Mei 2017 begon koud, niet zo heel erg want de hond is ook helemaal niet gewend aan warm weer. Wandelen is dus fijner als het wat koeler is. Jack is nu 5 maanden, je begint te merken dat hij echt in een ritme begint te komen en dat is fijn.

Ik maakte een aantal Tex mex gerechten voor Santa Maria als bloginsider van Francesca kookt. Deze salade met crispy chicken en ranch dressing was erg lekker.
Mei 2017 by Cookingdom
En ja jippie! Eindelijk weer aardbeien uit de aardbeien automaat! Het lijkt altijd of deze veel lekkerder zijn dan de aardbeien uit de winkel 🙂 Ik bakte er een heerlijke aardbeien cake mee!

Mei 2017 by Cookingdom

Eindelijk na 18 jaar werd Feyenoord weer landskampioen op Moederdag! Wij waren blij, over Jack twijfel ik nog….
Mei 2017 by Cookingdom

Onze (schoon)ouders waren 50 jaar getrouwd en ze gaven een feestje, hapje drankje en een buffet. Het was een prachtige dag.
Mei 2017 by Cookingdom

Op 22 mei gebeurde er iets wat mij erg raakte, de aanslag bij het concert van Ariana Grande. Mijn dochter en haar BFF zouden de zondag erna naar haar concert zijn gegaan in Antwerpen. Een cadeautje voor mijn dochters 14de verjaardag. Het besef dat meisjes zoals mijn dochter en haar vriendinnetje die net eindexamen gedaan had, slachtoffer zijn geworden van dit onbegrijpelijke geweld is gewoon niet te bevatten en iets waar je eigenlijk niet over na wil denken. Het concert in Antwerpen werd afgelast.

Wel vierden we onze trouwdag, Fay’s verjaardag en het einde van de eindexamens! Voor Fay’s verjaardag maakte ik lekkere mediterrane hapjes.
Mei 2017 by Cookingdom

In mijn keuken mei 2017:
  • Nieuwe bordjes, gekregen voor Moederdag
  • Glazen voor mojitos en zelfgemaakte citroen limonade
  • Monin citroen siroop

En mei eindigde warm, meer dan 30 graden werd het aan het einde van de maand en we genoten, ’s ochtends en later op de dag, op de loungeset.

Juni begint alweer goed, we gaan een weekendje weg en als alles gewoon goed gaat hebben we een geslaagde in huis. Verder heb ik ook nog wat ideetjes voor Cookingdom maar daar moet ik nog wel ergens tijd en fut voor vinden….

Volg je Cookingdom al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien.

Geef een reactie