Nutella quesadilla met kaneelsuiker

Nutella quesadilla met kaneelsuiker

Deze Nutella quesadilla met kaneelsuiker zijn eigenlijk zo simpel dat je niet verwacht dat ze ook echt absurd lekker zijn. Een wrap, Nutella en kaneelsuiker zijn samen echt de perfecte traktatie.

Iedereen is hier dol op wraps, we eten ze vaak met kaas en dan even laten smelten in de magnetron, maar ook gevuld met kip of gehakt staan ze hier regelmatig op tafel. Je kunt er ook je eigen tortilla chips mee maken. wraps zijn echt heel erg veelzijdig!

De meningen zijn hier enigszins verdeelt over de hazelnoot pasta op de wraps dus misschien moet ik deze wraps ook eens proberen met een lekkere chocolade pasta.

Deze Nutella quesadilla’s zijn heerlijk als een weekend ontbijtje of waarom niet als een lekker toetje na een Tex-mex maaltijd.

Nutella quesadilla met kaneelsuiker

Wat heb je nodig voor de Nutella quesadilla met kaneelsuiker:

  • 50 gram suiker
  • 1 eetlepel kaneel
  • beetje boter
  • 1 wrap (volkoren)
  • Nutella

Hoe maak je de Nutella quesadilla met kaneelsuiker:

  1. Meng de suiker met de kaneel in een afsluitbaar bakje. Je hebt niet alle kaneelsuiker nodig maar je kunt deze suiker ook gebruiken voor bijvoorbeeld wentelteefjes.
  2. Verwarm een scheutje boter in een koekenpan. Besmeer de wrap met Nutella en vouw dubbel, leg in de pan en bak ongeveer 2 minuten per kant.
  3. Snijdt de Nutella quesadilla in 4 stukjes, leg op een bord en bestrooi met de kaneelsuiker.

Het lijkt me ook echt heel erg lekker om banaan ertussen te doen, of aardbeien, frambozen…de mogelijkheden zijn eindeloos.

Smakelijk eten!

Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!

Summary
recipe image
Recipe Name
Nutella quesadilla met kaneelsuiker
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

One thought on “Nutella quesadilla met kaneelsuiker

Geef een reactie