Augustus 2018 by Cookingdom

In augustus 2018 kwamen we terug van vakantie en genoten we thuis nog van het mooie weer. De vakantie is altijd zo weer voorbij. Halverwege augustus begon het normale werk alweer en eind augustus was ook iedereen weer terug naar school…Met mooie herinneringen aan München en het concert van Ed Sheeran.

Augustus 2018

We hebben tijdens onze vakantie heerlijk gebarbecued thuis. Voor op de barbecue maakten we köfte en heerlijke sate van varkenshaas.

Augustus 2018

We gingen naar Rotterdam, kop van zuid en aten een heerlijke lunch bij Loetje. De kop van zuid is prachtig en er wordt nog steeds gebouwd. Ook is er de afgelopen maand, nadat wij er waren, nog een foodhal geopend dus we moeten zeker nog een keer terug!

Augustus 2018

Halverwege de maand werd mijn moeder ziek en was het een week lang elke dag op en neer naar het ziekenhuis. Gelukkig gaat het nu een stuk beter maar we zijn er nog niet. Omdat we dus dagelijks in Breda zaten aten we ook daar nog een heerlijke lunch bij De mannen van zand en klei. Hier zijn alle gerechten bereid met aardappel en de tapas daar zijn zeker een aanrader!

Augustus 2018

Eind van de maand nam ik de stap om mijn blog in te schrijven bij de kamer van koophandel. Ik vind het spannend en weet ook nog niet of het iets blijvends is maar voor nu is Cookingdom.nl een bedrijfje! En alhoewel ik eerst wat moeite had met het idee heb ik er zin in!

Al met al was augustus 2018 een drukke en enigszins rommelige maand en ik verwacht dat september niet heel anders zal worden. Gelukkig staan er ook nog heel veel food gerelateerde leuke dingen op de planning.

Zijn jullie ook alweer helemaal in het normale na de vakantie ritme?

Geef een reactie