Gemarineerde geitenkaas met verse kruiden

Gemarineerde geitenkaas met verse kruiden

Al zolang wilde ik gemarineerde geitenkaas maken, ik vind het er altijd zo prachtig uitzien met die verse kruiden. De geitenkaas wordt ook echt heel lekker door de smaken van de verse kruiden, peper en olijfolie.

De geitenkaas is lekker als hapje, ook op een stukje stokbrood met wat sla is deze geitenkaas heel erg goed te doen. De olie is ook nog lekker nadat de geitenkaas op is, je kunt die kruidenolie bijvoorbeeld gebruiken als sladressing of op avocado toast.

Gemarineerde geitenkaas met verse kruiden

Wat heb je nodig voor de gemarineerde geitenkaas met verse kruiden:

  • 200 gram geitenkaas in plakjes
  • 250 ml extra vierge olijfolie
  • verse dille, fijngesneden
  • basilicum, fijngesneden
  • rode chili vlokken
  • zeezout
  • vers gemalen peper

Hoe maak je de gemarineerde geitenkaas met verse kruiden:

  1. Meng de olijfolie met de groene kruiden. Giet een laagje van de olijfolie in een schaal en leg hierin de plakjes geitenkaas. Giet de rest van de olijfolie over de geitenkaas en bestrooi met lekker veel chilivlokken, zeezout en versgemalen peper.
  2. Laat de geitenkaas een nacht marineren en serveer dan met stokbrood of met een salade.

Gebruik kruiden, chilipeper en zout en peper naar smaak.

Smakelijk eten!

Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!

Summary
Recipe Name
Gemarineerde geitenkaas met verse kruiden
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Geef een reactie

Naast choco chip cookies verzamelt Cookingdom ook digitale cookies, vind je dit goed? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten