Eetdagboek: Wat @ten we week 13…

Dit was de week van Pasen! De laatste week van maart en het begin van april, het weer was wisselvallig en de vooruitzichten veelbelovend. Kijk maar mee in mijn eetdagboek van week 13 alweer.

Het avondeten was soms al wat lenteachtig en ook gingen we uit eten deze week…

Zondag:

Eerste paasdag aten we gegrilde lamskoteletjes met salade en gekookte aardappeltjes, het recept voor deze pesto lamskoteletjes komt binnenkort nog op Cookingdom!

Lamskoteletjes met pesto, by Cookingdom

Maandag:

Vandaag was tweede paasdag, we gingen gourmetten. Ik had lekker veel groenten ingeslagen en natuurlijk waren er hamburgertjes en zelfgemaakte blinde vinken.

Eetdagboek: Wat @ten we week 13...

Dinsdag:

Dinsdagavond moest ik gewoon gaan werken, we aten de restjes van gisteren. Ik deze schotel met biefstuk en de rest broodjes hamburger.

Eetdagboek: Wat @ten we week 13...

Woensdag:

Vandaag was het een rare dag, ik werkte tot 5 uur en daarna moest de middelste opgehaald worden in de Efteling! We aten lekker makkelijk friet en nog wat biefstuk van maandag (was de koelkast niet uit geweest hoor)

Donderdag:

Ik maakte de gevulde paprika’s zodat ik de foto bij het recept kon updaten. Dit was echt nodig want die paprika’s waren een van de eerste recepten die hier terechtkwamen en heel erg lekker…

Eetdagboek week 13

Vrijdag:

1 april vandaag, we gingen uit eten bij Jamie’s Italian in Rotterdam voor de verjaardag van manlief. De reviews waren een beetje wisselend dus ik was heel benieuwd. Het was ontzettend lekker en de ober die ons bediende die avond was zo attent!

Eetdagboek week 13

Zaterdag:

Vandaag vierden we de verjaardag voor de familie en vrienden, ik kookte niet echt maar maakte wat hapjes. Vooral deze hele simpele asperge taart viel in de smaak!

eetdagboekw13 (6)

Zo dat was best een heel lekker en bijzonder eetdagboek voor mij, ik heb echt genoten deze week ook weer van het klaarmaken van allerlei lekkere dingen. En ook weer wat inspiratie opgedaan met het uit eten gaan en in de winkels die langzaam steeds meer voorjaars-producten in de schappen krijgen…

2 thoughts on “Eetdagboek: Wat @ten we week 13…

Geef een reactie