We testen Kleintje kwark taart van Dr Oetker

Kleintje kwark taart van Dr Oetker3

Dit is een nieuwe serie op Cookingdom, waarin we samen nieuwe dingen uittesten. We geven onze eerlijke mening over de producten en we zijn niet gesponsord 😉 Als eerste besloten we kleintje kwark taart van Dr Oetker te testen.

Kleintje kwark taart van Dr Oetker

Gebruiksgemak

Het is allemaal heel simpel, 2 zakjes en je hoeft alleen kwark en boter toe te voegen. Zelfs het vormpje zit er al bij! Je roert de boter door het zakje koekkruimels en de kwark meng je met het zakje taartmix en water. Het is echt binnen 5 minuten gepiept!

Kleintje kwark taart

Is het lekker

Het viel  bij de twee jongste wel in de smaak, de bodem vonden we iets te dun en zelfs recht uit de koelkast was de taart nog erg zacht…Misschien toch ietsje minder water gebruiken. Wij maakte hem met stracciatella kwark. Chocola is er wel lekker bij!

Zelf vond ik het kleintje kwark taart best lekker maar de smaak van de kwark met de taartmix deed me erg denken aan de smaak van klopklop. Vroeger maakte mijn oma dat altijd voor ons in plaats van slagroom. Kent iemand dat nog?

Kleintje kwark taart van Dr Oetker

Conclusie

De kinderen vonden het kleintje kwark taart wel lekker makkelijk en snel klaar. Op zich is het wel handig om in huis te halen als je echt snel iets leuks klaar wil maken voor de visite en het leuke is ook nog dat het vast wel smaakt met iedere smaak kwark.

Toch zou ik het zelf niet nog snel een keer kopen omdat zelf gemaakt echt veel lekkerder is en misschien een heel klein beetje meer tijd kost maar dat vind ik zeker de moeite waard!

Zouden jullie dit uitproberen?

Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!

Geef een reactie