Juli 2017 by Cookingdom

De diploma’s zijn opgehaald en ook de jongste is over dus juli 2017 begon goed! Deze hele maand werkte ik nog gewoon maar gelukkig gingen we nog wel een weekendje weg en had ik nog een lang weekend met de verjaardag van mijn oudste zoon.

We probeerden nogmaals om aan kaartjes voor Ed Sheeran te komen. En jippie deze keer lukte het, volgend jaar zomer gaan we naar Munchen!

Ik maakte een heerlijk frisse citroenmousse als toetje voor een etentje, die is simpel en bijzonder tegelijk!

Citroenmousse met meringue

Half juli gebeurde het ondenkbare, ik vond onze allerliefste kat ooit dood op de bank toen ik ’s ochtends beneden kwam. Het leek bijna alsof hij nog sliep maar ik wist gelijk dat het niet goed was…we missen onze Loki zo ontzettend.

Nooit meer de kat die reageert op de deurbel, die braaf gaat zitten voor zijn eten en zichzelf als doel had gesteld met iedereen in huis dikke vrienden te worden.

We zijn dat weekend toch nog weg gegaan want we zouden naar Friesland gaan (Joure). We zijn wat later vertrokken. De bed en breakfast waar we zaten was erg leuk, vriendelijke mensen, mooie kamer en een lekker ontbijtje.


We aten lekker bij de haven en ook deze keer gedroeg onze pup die mee mocht, zich weer erg goed.


Het was fijn om even weg te zijn…en Friesland is erg mooi.


De verjaardag van mijn oudste en mezelf werd ook nog gevierd, natuurlijk hadden we geen mooi weer en maakte ik ook niet echt veel foto´s. Wel maakte ik caponata op toast als hapje en dat was lekker! Het recept komt zeker nog online.

Caponata by cookingdom

Eind juli haalden we  onze jongste op in Den Bosch bij een vriendinnetje en we gingen even de stad in, natuurlijk moesten we even langs Tum Tum een geweldig ouderwets snoepwinkeltje waar we altijd zure beertjes halen.

In mijn keuken juli 2017:
  • Nieuwe led verlichting van Phillips, de hue led strips die ik kan bedienen met mijn telefoon, een origineel verjaardagscadeau!
  • Een nieuw klein koekenpannetje voor spiegelei, mijn oude verloor zijn steel….
  • Nieuwe blauwe schalen gekregen voor mijn verjaardag.

Komende maand ga ik vakantie houden…uitrusten en nieuwe inspiratie opdoen. Het zal even wat rustiger worden hier maar in september wil ik er weer volop tegenaan!

Ik wens iedereen nog een fijne vakantie en een heerlijk einde van de zomer!

Geef een reactie