Augustus 2017

Aubergine fritters

Augustus 2017, eindelijk vakantie en ook nog op vakantie! Mijn blog stond even op pauze en in september wil ik er vol frisse moed weer tegen aan. Ik kookte aardig wat gerechten en probeerde ondertussen ook nog om de vriezer te vullen omdat ik in september nog erg veel moet werken.


In september komt er ook een nieuwe Maine coon kater, niet om Loki te vervangen maar om het gemis te verzachten. Het is een schattig blauw met wit pluizenbolletje en al gewend aan een flinke hond. Het kitten komt uit Werkendam en het is heerlijk wandelen daar met de hond.


Ik kreeg een doos vol prachtige aubergines en daar maakte ik een aantal heerlijke gerechtjes mee en ik ben druk bezig om deze uit te schrijven en hier ook te plaatsen.


We zijn op vakantie geweest naar Italië, Sicilië om precies te zijn. Het was een fijne vakantie waar we veel gedaan en gezien hebben. Binnenkort komt hier ook nog een uitgebreid verslag van online maar ik kan al wel vast zeggen dat op dat eiland de contrasten erg groot zijn…


De laatste paar dagen van deze maand begon het gewone leven alweer, kids naar school en gewoon weer werken.

In mijn keuken augustus 2017:
  • Olijfolie en azijn uit Sicilië

En nu is het alweer september…ik moet altijd zo wennen als iedereen weer naar school is. Ik heb nog veel ideen om te maken na onze vakantie in Italie maar verwacht niet heel veel tijd te hebben want ik moet veel avonden werken en halverwege september komt mijn nieuwe kater.

Zitten jullie alweer helemaal in je ritme na de vakantie?

Geef een reactie