September 2017 by Cookingdom

September 2017…zoals ieder jaar moet ik altijd ontzettend wennen aan het nieuwe ritme na de vakantie.

We staken nog wel de bbq aan en we roosterde een heerlijk bavette en daar maakte ik chimichiru bij, het leek nog even vakantie. Het receptje van de chimichiru komt nog online.

En zo leuk, vlak na de vakantie won ik weer een prijs! Een reischeque, dus we kunnen van het najaar nog een uitje plannen. Ik won deze prijs met de vis van Princess waarmee ik 2 lekkere gerechtjes maakte. Ansjovis boter en een poke bowl met gemarineerde makreel.


En eindelijk kwam op 15 september onze nieuwe kater, we noemen hem Sherlock. Het was wel even wennen zo’n kitten in huis. Hij is echt ontzettend lief en aanhankelijk maar toch had ik het er de eerste week zo moeilijk mee…ik miste mijn Loki weer even echt.

Deze maand maakte ik echt wel eten klaar maar niet veel nieuwe gerechten. Ik had behoefte aan simpele bekende kost zoals curry, soep en gewoon aardappel, groente en vlees.

Cookingdom komt zo wel wat tekort want er komt op het moment niet 3 keer per week een nieuw recept online. Er staan nog wel wat receptjes klaar die verder uitgewerkt moeten worden en mijn to-do lijstjes is ellenlang. Gaat op een gegeven moment wel weer goed komen…

Voor nu geniet ik van het kitten, de puber pup en het herfstweer en ik verwacht binnenkort wel weer zin te krijgen in bloggen 😉

Geef een reactie