September 2018 by Cookingdom

September 2018

Wat was september 2018 een leuke maand! Heel veel lekkers gekookt en gegeten en zoveel leuke dingen gedaan!

Deze maand hebben we ook nog volop kunnen genieten van prachtige dagen, afgewisseld met een beetje regen en zelfs al de eerste storm.

Begin september hebben Esther van Happy cooking en picknick en ik samen gekookt in haar gezellige kookstudio. We maakten soep en een taartje met de heerlijke verse producten uit haar moestuin.

September 2018

Ook gingen mijn dochter en ik eten bij Happy Italy en daarna gezellig uit eten. We zijn van plan om dat iedere maand te gaan doen.

September 2018

Bij de leuke Ilona van Worstenbrood en wijn aten we bitterballen een een aantal super gezellige bloggers. Het is echt heel fijn om onder het genot van een hapje en drankje samen te kletsen over de leuke maar ook minder leuke blog dingen…en die bitterballen waren te lekker!

September 2018

Zelf maakte ik ook nog een lekker Borrelplankje en hapje met de ERU Specialiteitskazen.

https://worstenbroodenwijn.nl/

Een week later gingen we naar de opening van de kookstudio van Homemade Heidy. Wat een mooi plekje heeft ze daar en wat was het allemaal goed geregeld en gezellig.

September 2018

En voelde me een echte foodblogger toen ik naar de lancering van het boek van Beemster kaas mocht. We kregen heerlijke hapjes en keken naar de film Doris in een boerenschuur die omgebouwd was tot een heuse bioscoop!

september 2018

Ook kookte ik het laatste weekend van september een uitgebreid Tex Mex diner waar volgende maand nog wat gerechtjes van online komen.

September 2018

Oktober beloofd alweer leuk te worden, Een workshop karamel maken met mijn zus, een lang weekend naar Barcelona en er komt een super gave win actie aan op mijn Instagram!

Jullie nog mooie plannen voor deze herfst maand?

Geef een reactie