April 2019, Peking eend, brood bakken en pakketjes

April 2019

April 2019, een drukke maand maar ook een maand vol contrasten. Zonnige en koude dagen wisselen elkaar af.

In Den Hout, bij restaurant het Houtse meer aten we een heerlijke lunch ter ere van mijn man zijn verjaardag. Echt een leuk restaurant aan het water en ik was verbaasd hoe druk het er was op een maandagmiddag.

April 2019

In Amsterdam aten we bij Full moon garden, dim sum en Peking eend. Het eten was heerlijk maar sommige gerechtjes toch wel vreemd. We willen nog een keer terug want het was een bijzondere ervaring.

April 2019

Een van mijn lieve collega’s was 25 jaar in dienst en deze keer gingen we brood bakken, we kregen een bol deeg en mochten daar leuke figuren mee maken. Ik kwam niet verder dan een vlecht brood. Daarna hebben we heerlijk gegeten in Oosterhout.

April 2019

Ook mocht ik in Breda de nieuwe kaart bij Anne en Max gaan proeven. Heerlijke gerechtjes geproefd en genoten van de mooie locatie.

April 2019

Ook deze maand kreeg ik weer leuke pakketjes binnen. Een pakket van Homemade met shake en bake bakmixen. De cupcakes waren in ieder geval al erg lekker en binnenkort de pannenkoeken uitproberen.

April 2019

Een heel gaaf pakket kreeg ik van Beemster kaas met een kaasschaaf met de naam van mijn blog erop! #foodbloggersgoals

April 2019

En nu is april 2019 alweer voorbij en mei alweer begonnen, we gaan deze maand een feestje vieren omdat de jongste 16 wordt, maar ook beginnen deze maand haar examens. Verder heb ik nog niet echt veel plannen of ideeën, we zien vanzelf wat mei gaat brengen.

Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je iets van mijn blog gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!

Geef een reactie