Februari 2020, Rotterdam, verjaardag en nieuwe recepten

Februari 2020

Het is al even geleden maar nu dan toch weer een maandoverzichtje. Wat deden we in februari 2020.

Rotterdam

We genoten van een prachtige dag in Rotterdam. Het zonnetje scheen en we maakten een route langs allerlei leuke winkeltjes, toko’s en bakkerijtjes. We dronken heerlijke koffie onderweg maar we waren wel even vergeten een lunch in te plannen en daardoor kwamen we uit bij Anne & Max, altijd lekker!

Februari 2020

Verjaardag

We aten bij Beers and Barrels in Breda voor de 19de verjaardag van de middelste. Het eten was best lekker en erg veel maar niet heel bijzonder. De pittige varkensbuik als voorgerecht was wel erg goed! Het personeel was niet al te vriendelijk en erg onverschillig. Volgende keer zoeken we zeker een ander restaurant uit in Breda.

Februari 2020

Nieuw!

Deze maand begon ik ook weer wat regelmatiger recepten te posten hier. Zo maakte ik pasta en soep, een lekker vega stoofpotje en een luxe granola. En ik heb gelukkig weer genoeg inspiratie.

Mijn dochter mocht met een vriendinnetje en haar ouders een paar dagen mee naar Portugal en ze proefde daar de kip piri piri, wel de niet pittige versie 🙂

Ook maakte ik deze maand weer eens een bananenbrood, het smaakte goed maar het zag er slechts van 1 kant goed uit.

Februari 2020

Nu is het alweer maart, klinkt in ieder geval al een beetje als lente. (alhoewel ik dol ben op de winter) Tijd om te beginnen met wat Paas ideetjes ook, alhoewel ik altijd erg slecht ben in het vooruit plannen.

Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je iets van mijn blog gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!

Geef een reactie