Maart 2020, net als in de film en comfortfood

Maart 2020

Wat schrijf je over maart 2020, een ongekend fenomeen dat je alleen kent uit films of boeken doet zich nu voor in de wereld. Natuurlijk, eten moeten we allemaal en het maken van lekker eten en het bakken zorgt bij mij voor afleiding. Het is ook fijn dat de kat en hond wel genieten nu.

Maart 2020

Ook mijn werk op de bloedbank zorgt ervoor dat het lijkt alsof ik iets nuttigs doe. Nee niet waar, wat ik daar doe is zo nuttig als het maar zijn kan! En ik noem ze zelden, maar ik heb echt geweldige collega’s!

Hamsteren hoefde ik gelukkig niet en kruiden en specerijen had ik ook geen gebrek aan dankzij een leuk pakketje van Silvo.

Cajun garnalen en rijst schotel

Ook kreeg ik een vrolijk pakketje van My muesli. Echt een lichtpuntje 😉 En wil je ook deze heerlijke Paasmeusli bestellen dan krijg je via deze link gratis Paasmini’s cadeau bij een minimale aankoop van €10! De link is tot en met 13 april 2020 geldig – zolang de voorraad strekt!

Maart 2020

Wel heb ik dus heel veel behoefte aan comfortfood en de recepten die afgelopen maand online zijn gekomen laten dat ook duidelijk zien.

Mac and cheese soep met broccoli

Loco moco, brood, soep, echt fijne receptjes om te maken. Lekker maar nog niet echt lenteachtig, misschien komt dat binnenkort als het allemaal weer wat normaler gaat voelen en worden.

maart 2020

Soms heb ik het gevoel dat mijn blog er op dit moment met alles wat zich in de wereld afspeelt niet zoveel toedoet…Maar het verzinnen van lekkere recepten, het maken, fotograferen en het samen opeten geeft mij afleiding en die heb ik hard nodig!

Stay save! Pas goed op jezelf en daardoor op anderen X

Geef een reactie