Tartaarsaus, lekker bij vis

Een tijd geleden maakte ik een broodje visfilet met doperwtenpuree, chips en tartaarsaus. Ik raakte enigszins geobsedeerd door dit plaatje en moest dit broodje maken!

Wel gebruikte ik hiervoor kant en klare lekkerbekjes, het was een super broodje en ik denk dat het binnenkort nog eens gemaakt gaat worden (Vrijdag ofzo…)

Tartaarsaus, by Cookingdom
Tartaarsaus

Ingrediënten:

5 eetlepels mayonaise
1 augurk, fijngesneden
1/2 sjalotje, gesnipperd
2 theelepels citroensap
1/2 theelepel Dyon mosterd
1/2 theelepel suiker
zout en peper naar smaak

Bereiding:

Meng alle ingrediënten voor de saus door elkaar, heel simpel 😉
Je kunt naar smaak nog extra mosterd of augurk toevoegen.

Dit is ook een heerlijke dipsaus voor komkommer en wortel

Tartaar saus
(Gebaseerd op een recept van Lady and pups)

Smakelijk eten!

Tartaarsaus, by Cookingdom 

Summary
recipe image
Recipe Name
Tartaar saus, lekker bij vis
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Geef een reactie