Bij voetbal horen snacks!

Helaas doet Oranje niet mee aan het Europeesche kampioenschap in Frankrijk dat komende vrijdag al gaat beginnen, maar dat wil niet zeggen dat er hier in huis geen voetbal gekeken gaat worden de komende maand. En bij voetbal horen snacks!

Ik heb wat lekkere snacks uitgezocht die op voorhand klaargemaakt kunnen worden zodat je relaxed naar de wedstrijden kunt kijken…Want tja nu het Nederlands elftal toch niet mee doet vind ik het een stuk minder spannend.

Maak bijvoorbeeld deze krokante kipstukjes met een korstje van chips, serveer er een lekker dipsausje bij en iedereen wordt hier blij van!

Krokante kipstukjes met een korstje van chips, by Cookingdom

Nog een heerlijk krokant hapje dat in de oven klaargemaakt wordt en er erg leuk uitziet zijn deze Parmezaanse koekjes op een stokjes, serveer deze met een schaal vol antipasti en zelfs als Italië niet hoeft te spelen valt dit in de smaak!

Parmezaan koekjes op een stokje, by Cookingdom

Maak er bijvoorbeeld deze antipasti spiesjes bij, ziet er leuk uit en is weer eens wat anders!

Antipasta spiesjes By Cookingdom

Een dip mag natuurlijk niet ontbreken en deze Labne is makkelijk van te voren klaar te maken en je kunt er echt alle kanten mee op, lekker met toast of Turks brood of met knapperige groenten.

Labne By Cookingdom

En dan deze crostini’s met geroosterde druiven en olijven zijn een echte traktatie bijvoorbeeld wanneer Griekenland moet spelen. Heerlijk met een glas zoete Grieks wijn 😉

Crostini met geroosterde druiven en olijven

Een mini surf en turf met rivierkreeftjes en chorizo! Snel klaar en je kunt natuurlijk ook een beetje kant en klare vinaigrette erover druppelen.

mini surf en turf

Ik zou bijna de popcorn vergeten! Probeer eens popcorn met kaneel of gezouten chocolade! En echt een bijzondere popcorn is deze met Japanse zoutjes en furikake!

Japanse popcorn By Cookingdom

Geniet van het voetbal! Of niet natuurlijk want deze snacks zijn ook heerlijk met dit mooie weer op het terras 🙂

Geef een reactie