Juli 2016 by Cookingdom

Juli 2016…was heel anders dan vorig jaar juli! Vorig jaar rond deze tijd begon ik net weer een beetje rond te lopen en ik had echt het idee dat ik amper mooie zomer gerechten gemaakt had. Maar dat heb ik best wel goed gemaakt in 2016!

Ik maakte ijs en salades, hapjes en gerechten voor verjaardagen en ik ging uit eten. Ik maakte ook heerlijk verfrissende drankjes, zoals deze gin tonic met perzik.

Juli 2016 by Cookingdom
Natuurlijk staken we de barbecue aan en ik grilde tequila en limoen garnalen

Juli 2016 by Cookingdom

We vierden dus verjaardagen! Allebei de oma’s werden 70 en ik maakte 2 keer pulled pork en coleslaw. Een keer echt als hapje en de andere keer als onderdeel van een maaltijd.

Juli 2016 by Cookingdom
Mijn oudste werd 18 en op zijn verjaardag ging hij gourmetten met vrienden! Hier zijn natuurlijk geen foto’s van want jongens van die leeftijd gaan niet graag op de foto 🙂

En op mijn eigen verjaardag zouden we eerst uit eten gaan, maar omdat het al een paar hele drukke weekenden waren met allerlei feestjes hebben we dat even uitgesteld….Een tante werd 80 en ook die nam ons mee uit eten, echt verwend.

Ook kreeg ik een leuk pakketje binnen van Boursin en mag ik hiermee wat lekkers gaan maken als bloginsider van Uit Paulines keuken.

Juli 2016 by Cookingdom

In mijn keuken in juli 2016:

  • Die prachtige nieuwe glazen waar ik de gin tonic hierboven in maakte.
  • Echt een super schattig espresso kopje, misschien wel het begin van een nieuwe verzameling…

En nu op naar augustus, nog heel even geduld en dan heb ik vakantie. Ik wil graag wat bijzondere dingen klaarmaken. Maar vooral wil ik lekker uitrusten en relaxen om fris en fruitig te beginnen aan een nieuw schooljaar…

Geef een reactie