Dublin en wat we daar aten

Afgelopen dagen zijn wij in Dublin geweest, natuurlijk had ik al wat onderzoek gedaan naar wat te doen en vooral ook waar te eten! Ik vind het altijd wel leuk om ook nog ter plekke te bedenken wat ik wil gaan doen, zodat niet alles vast staat. Maar er was wel 1 plekje dat op mijn verlanglijstje stond voor een lunch.

De eerste dag gingen we voor de fish and chips! We aten dit bij The Norseman, een Ierse pub. Lekker met doperwten puree en tartaar saus.

Dublin

Op vrijdag gingen we met de trein naar de kust, het was prachtig weer en zo mooi daar! In Howth aten we een zeevruchten schotel met oesters, kreeft, krab, zalm, haring en Iers soda brood. Het was echt ontzettend lekker!

Dublin

Op zaterdag wilde ik mijn dochter meenemen naar het hard rock café. Ze at mac and cheese en wij aten een broodje pulled pork, lekker hoor maar niet echt speciaal.

Dublin

De laatste dag vertrokken we rond etenstijd terug naar Nederland dus we aten een lunch bij Fallon and Byrne. Dit was de plek waar ik per se naar toe wilde en echt een ontzettende aanrader! De sandwiches waren geweldig en de koffie was by far de beste die ik op heb in Dublin.

Dublin

Natuurlijk dronken we Guinnes en hadden we een full Irish breakfast. Ook aten we cake bij de koffie. Het was niet alleen maar eten in Dublin, dit is echt een gezellige stad met een relaxte sfeer en bijzondere plaatsen!
DublinNu nog anderhalve week genieten van onze vakantie thuis voordat weer aan de slag gaan en de scholen hier weer beginnen.

One thought on “Dublin en wat we daar aten

  1. Pingback: Eetdagboek: wat @ten we week 34 - Cookingdom

Geef een reactie