Chef kok aan huis, een luxe verwennerij

chefkok aan huis by Cookingdom

Wat een leuke prijs had ik gewonnen met mijn tarte soleil die ik maakte voor Boursin. Een chef kok aan huis die prachtige gerechten klaarmaakte en daarbij een heerlijk wijnarrangement. Vooral het relaxte en het helemaal niks hoeven doen is ideaal! De chef bracht echt alles mee, borden, bestek, pannen, tafellaken en binnen nu time veranderde ons huis in een chique restaurant, de etensgeuren die uit de keuken kwamen waren daar natuurlijk mede verantwoordelijk voor 🙂

We kregen 2 amuses, eend op een brioche en coquille met bloemkool. Pulled eend noemden de kinderen het en viel zeer goed in de smaak.

Chef kok aan huisChef kok aan huisHet voorgerecht was een heerlijk bordje zalm met komkommer, zeebanaantjes en hangop. Vooral de yoghurt vond mijn dochter erg lekker op de broodjes die erbij geserveerd werden…En niet te vergeten de kruidenboter met zongerijpte tomaat en basilicum, die was een topper!

Chef kok aan huis

En ik vergat een foto te maken van het hoofdgerecht, een mooi stukje rundvlees met cantharellen, pompoenpuree en rösti. Ook dat was ontzettend lekker en mooi opgemaakt.

Het nagerecht, een pavlova, was ook al zo heerlijk en viel zeker bij de kinderen goed in de smaak door het knettersnoep dat erbij zat.

Chef kok aan huis

Wil je eens iets bijzonders dan is dit echt heel leuk, in je eigen omgeving lekker eten en drinken. Het is zo fijn dat alles klaargezet wordt en ook weer opgeruimd en je helemaal niets hoeft te doen. Echt een verwennerij!

Natuurlijk zit er wel een heel groot nadeel aan dit alles…ik wil nu wel iedere dag zo eten thuis! 🙂

Dit gehele diner werd klaargemaakt door chef Nicolas en alles was tot in de puntjes verzorgt. Kijk eens op zijn website als je behoefte hebt aan een culinair avondje in je eigen huis.

One thought on “Chef kok aan huis, een luxe verwennerij

Geef een reactie